Real G&G en UZOZ werken samen aan verbetering in de gezondheidszorg

Real G&G is een bedrijf dat gericht is op het bieden van complete online bedrijfsoplossingen. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder websiteontwerp en -ontwikkeling, webhosting en domeinregistratie, zoekmachineoptimalisatie en softwareontwikkeling. Het doel van Real G&G is om ondernemers te helpen bij het opzetten en groeien van hun online bedrijf door hen te voorzien van betrouwbare en efficiënte technische oplossingen.

UZOZ  biedt zorgtrajecten die ongeveer twee jaar duren en bestaan uit het analyseren van de situatie van de cliënten en het opstellen van een speciaal op maat gesneden toekomstplan met doelen en activiteiten om vaardigheden en competenties aan te leren zodat de cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren en participeren in het dagelijks leven. 

Om deze processen te vereenvoudigen en te automatiseren, heeft UZOZ besloten om Real G&G in te schakelen om een applicatie te ontwikkelen die UZOZ en de cliënten ondersteunen bij de zorgtrajecten. Het doel is om met deze applicatie een combinatie van online hulp en echte hulp te bieden, ook wel bekend als blended care en/of E-health

Real G&G zal gebruik maken van artificieel intelligence, React en JavaScript en andere technologieën om een volledig functioneel platform te bouwen.

Door de samenwerking tussen Real G&G en UZOZ zullen de zorgtrajecten vereenvoudigd en geoptimaliseerd worden, wat niet alleen de cliënten zal helpen bij het oplossen van hun problemen, maar ook de werkdruk van het personeel zal verminderen en de processen efficiënter maken. Tevens past UZOZ hiermee aan op de veranderingen binnen de regio gemeente Zwolle, waar er steeds meer aandacht is voor beschermd thuis in plaats van beschermd wonen.

In samenvatting, de samenwerking tussen Real G&G en UZOZ is een belangrijke stap vooruit in de gezondheidszorg. Het project zal zorgen voor betere ondersteuning voor jonge volwassenen die hulp nodig hebben en de processen vereenvoudigen en automatiseren voor UZOZ. Wij kijken uit naar de resultaten en hopen dat we samen een verschil kunnen maken in de gezondheidszorg.


Afdrukken   E-mailadres

Kom in contact

  •  Telefoon: +31 085 077 8338
  •  Adres: Burgemeester Roelenweg 11
    8021 EV Zwolle
  • Email adres:  info@uzoz.nl

UZOZ

Waarom moeilijk doen als het samen kan.
Samen met je persoonlijke begeleider zoek je naar mogelijkheden en maak je afspraken over de hulp die je nodig hebt.

UZOZ is aangesloten bij het klachtenportaal zorg, hier kunnen klachten gemeld worden.

Copyright © 2023 - 2024. UZOZ All rights reserved.