Begeleid Wonen bij UZOZ: Professionele Zorg en Ondersteuning voor Jongvolwassenen

Bij Zorgorganisatie UZOZ in Zwolle bieden we een veilige en comfortabele woonomgeving voor jongvolwassenen die extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Of je nu te maken hebt met een verstandelijke of fysieke beperking, een chronische ziekte, of gewoon hulp nodig hebt om zelfstandig te wonen, onze professionele begeleiding staat voor je klaar.

Wat is Begeleid Wonen?

Begeleid wonen is een vorm van zorg waarbij jongvolwassenen zelfstandig kunnen wonen, maar tegelijkertijd de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben van ervaren zorgverleners. Dit kan variëren van hulp bij dagelijkse activiteiten zoals koken en schoonmaken, tot emotionele en sociale ondersteuning.

Voordelen van Begeleid Wonen bij UZOZ:

 1. Zelfstandigheid behouden: Je woont in je eigen ruimte en behoudt je privacy, terwijl je de nodige ondersteuning krijgt.
 2. Ondersteuning op maat: Onze zorgteams bieden begeleiding die specifiek is afgestemd op jouw behoeften en wensen.
 3. Veiligheid en Comfort: Onze woonlocaties zijn speciaal ingericht en aangepast om een veilige en comfortabele leefomgeving te bieden voor mensen met een beperking.

Wat Biedt UZOZ?

Bij UZOZ richten we ons op het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze bewoners. Onze zorgteams bestaan uit gekwalificeerde verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders die ruime ervaring hebben in het ondersteunen van jongvolwassenen met verschillende zorgbehoeften.

Onze Diensten:

 • Professionele Begeleiding: Onze zorgverleners helpen je bij dagelijkse taken en bieden emotionele en sociale ondersteuning.
 • Activiteiten: We organiseren diverse activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van jouw kwaliteit van leven, zoals koffieochtenden, wandelingen en creatieve workshops.
 • Individueel Begeleidingsplan: We werken met een persoonlijk begeleidingsplan waarin jouw specifieke zorgvraag centraal staat. Dit plan wordt regelmatig geëvalueerd en aangepast om de beste zorg te kunnen blijven bieden.

Ben je een jongvolwassene in Overijssel op zoek naar persoonlijke begeleiding, of ken je iemand die dit nodig heeft? 

Meld je dan vandaag nog aan bij  UZOZ voor een vrijblijvend gesprek over hoe we je kunnen ondersteunen.

Aanmelden Bel ons

Samenwerking en Kwaliteit

Bij UZOZ staat de cliënt centraal. We werken nauw samen met familie, vrienden en andere betrokkenen om een zo compleet mogelijke zorg te bieden. Daarnaast hebben we een goede samenwerking met de gemeente Zwolle en de GGD om de gezondheid en het welzijn van onze bewoners te waarborgen.

Kwaliteitszorg:

 • Regelmatige Evaluaties: Onze zorgteams evalueren regelmatig de zorg en ondersteuning die je ontvangt om continu te kunnen verbeteren.
 • ISO9001:2015 Keurmerk: UZOZ is in het bezit van het ISO9001:2015 keurmerk, wat garant staat voor onze inzet op het gebied van kwaliteitszorg.
 • Gezondheidschecks: In samenwerking met de GGD voeren we regelmatig gezondheidschecks uit om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en aan te pakken.

Waarom Kiezen voor UZOZ?

UZOZ biedt een betrouwbare en professionele zorgomgeving voor jongvolwassenen die extra ondersteuning nodig hebben. Onze deskundige en gekwalificeerde begeleiders zorgen ervoor dat jij de hulp krijgt die je nodig hebt om zelfstandig en met een hoge kwaliteit van leven te kunnen wonen.

Neem Contact Op Als je op zoek bent naar een veilige en comfortabele woonomgeving met professionele begeleiding, dan is begeleid wonen bij Zorgorganisatie UZOZ in Zwolle wellicht iets voor jou. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een rondleiding. Wij helpen je graag verder.

 • Plan een intakegesprek: Begin vandaag nog met het aanvragen van ondersteuning via uzoz.nl.
 • Lees meer over onze diensten: Bezoek uzoz.nl voor uitgebreide informatie over begeleid wonen en ambulante zorg.

Neem contact op met UZOZ: Ontdek hoe begeleid wonen en ambulante zorg jou kunnen helpen. 

Aanmelden Bel ons


Afdrukken   E-mailadres

UZOZ is aangesloten bij het klachtenportaal zorg, hier kunnen klachten gemeld worden.

Copyright © 2023 - 2024. UZOZ All rights reserved.