Help de Zwartendijkruiters: Waarom Uw Donatie aan Aangepast Paardrijden Het Verschil Maakt

Paardrijden: Een Bron van Kracht voor Iedereen

Paardrijden is niet slechts een sport; het is een activiteit die transcendeert, de ruiters in staat stelt boven hun beperkingen uit te stijgen en biedt een zeldzame kans voor groei, plezier en fysieke activiteit. Dit is de kernmissie van de Zwartendijkruiters, een hartverwarmende stichting die zich toelegt op aangepast paardrijden voor personen met een beperking.

De Inspirerende Groei van de Zwartendijkruiters

In de afgelopen twee jaar heeft de Zwartendijkruiters een opmerkelijke groei doorgemaakt – van slechts 34 naar 82 actieve ruiters. Deze groei is een getuigenis van de veerkracht en het harde werk van een gemeenschap die weigert op te geven, zelfs in de meest uitdagende tijden.

De Uitdaging van Duurzaamheid

Ondanks deze positieve vooruitgang, blijven financiële uitdagingen de stichting onder druk zetten. Met kosten die sneller stijgen dan we kunnen bijbenen, is de zoektocht naar nieuwe sponsors en donateurs niet slechts een optie, maar een noodzaak.

Wat is Aangepast Paardrijden?

Aangepast paardrijden is speciaal ontworpen voor diegenen voor wie regulier paardrijden niet haalbaar is. Het gaat verder dan de fysieke activiteit; het bevordert zelfvertrouwen, emotionele regulatie, en biedt een ongeëvenaarde bron van vreugde en acceptatie.

Uw Rol als Sponsor of Donateur

Bij UZOZ geloven we in het ondersteunen van initiatieven die de kracht hebben om levens te veranderen. Uw donatie kan ook helpen om:

  • De kosten voor ruiters laag te houden.
  • De continuïteit van deze essentiële dienst te waarborgen.
  • De persoonlijke ontwikkeling van de ruiters te bevorderen.

Elke Bijdrage Maakt een Wereld van Verschil

Of u nu kiest om een eenmalige gift te doen of een langetermijnsponsoring aangaat, uw steun heeft een directe impact op de levens van de ruiters en hun families.

Hoe Kunt U Helpen?

U kunt uw bijdrage leveren door een donatie over te maken naar de Zwartendijkruiters op bankrekening NL56RABO 0301 7446 10. En na uw donatie, vergeet niet uw gegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat zij hun dankbaarheid kunnen tonen. voor meer informatie kun u kijken op de website van de Zwartendijkruiters. www.zwartendijkruiters.nl/donateur-worden

Wij bij UZOZ, samen met de Zwartendijkruiters, danken u hartelijk voor uw genereuze steun. Laten we samen bouwen aan een wereld waar iedereen, ongeacht hun beperkingen, de kans krijgt om te genieten van de vrijheid en vreugde die paardrijden biedt.


Afdrukken   E-mailadres

Kom in contact

  •  Telefoon: +31 085 077 8338
  •  Adres: Burgemeester Roelenweg 11
    8021 EV Zwolle
  • Email adres:  info@uzoz.nl

UZOZ

Waarom moeilijk doen als het samen kan.
Samen met je persoonlijke begeleider zoek je naar mogelijkheden en maak je afspraken over de hulp die je nodig hebt.

UZOZ is aangesloten bij het klachtenportaal zorg, hier kunnen klachten gemeld worden.

Copyright © 2023 - 2024. UZOZ All rights reserved.