Begeleid wonen bij Zorgorganisatie UZOZ in Zwolle

Begeleid wonen is een vorm van zorg waarbij mensen met een zorgvraag zelfstandig kunnen wonen in een woonomgeving, maar wel ondersteuning krijgen van professioneel personeel. Bij Zorgorganisatie UZOZ in Zwolle is er de mogelijkheid voor begeleid wonen voor mensen met een verstandelijke of fysieke beperking, chronische ziekte of ouderen.

Bij UZOZ bieden we professionele begeleiding op maat aan, waarbij we rekening houden met de individuele wensen, behoeften en zorgvraag van de cliënt. Onze zorgteams bestaan uit gespecialiseerd personeel zoals verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders die ervaring hebben met het begeleiden van mensen met een zorgvraag.

Onze woonlocaties zijn speciaal ingericht voor de doelgroep waarvoor zij zijn bedoeld en zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. Er is rekening gehouden met de veiligheid en de nodige aanpassingen zijn gedaan om de woonomgeving zo comfortabel mogelijk te maken.

Naast professionele begeleiding bieden we ook activiteiten aan die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dit kan variëren van een gezellige koffieochtend tot een wandeling in de omgeving. We stimuleren cliënten om zo zelfstandig mogelijk te leven en de regie over hun eigen leven te houden.

Bij UZOZ staat de cliënt centraal en werken we samen met familie, vrienden en andere betrokkenen om een zo goed mogelijke zorg te bieden. Onze zorgteams zijn altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

In samenwerking met de GGD zijn er gesprekken gevoerd over de gezondheid van de bewoners. Hierdoor wordt er gezorgd voor preventie en een gezonde leefstijl van de bewoners. Ook wordt er regelmatig een check uitgevoerd door de GGD, zodat eventuele problemen snel opgemerkt kunnen worden en er snel gehandeld kan worden.

UZOZ biedt professionele begeleiding aan mensen die extra zorg nodig hebben. Dit kan zijn door fysieke of mentale beperkingen, of door sociale problemen. De begeleiders van UZOZ zijn gespecialiseerd in de zorg voor deze groep mensen. Hierdoor kan er gericht geholpen worden aan de specifieke problemen van de bewoners.

De begeleiding bij UZOZ is erop gericht om de bewoners zelfredzaamheid te verhogen. Hierdoor kan de bewoner zelfstandig leven, met behoud van een zo hoog mogelijk kwaliteit van leven. UZOZ werkt hierbij met een individueel begeleidingsplan, waarin de specifieke zorgvraag van de bewoner wordt geanalyseerd. Hierdoor kan er gericht geholpen worden aan de specifieke problemen van de bewoner.

UZOZ biedt professionele begeleiding aan mensen die extra zorg nodig hebben. Dit kan zijn door fysieke of mentale beperkingen, of door sociale problemen. De begeleiders van UZOZ zijn gespecialiseerd in de zorg voor deze groep mensen. Hierdoor kan er gericht geholpen worden aan de specifieke problemen van de bewoners en de bewoners zelfredzaamheid verhogen.

De begeleiding bij UZOZ is gericht op het versterken van de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de bewoners. Hierdoor worden zij gestimuleerd om actief deel te nemen aan het dagelijks leven en hun eigen leven te leiden.

De begeleiders van UZOZ zijn gekwalificeerd en deskundig op het gebied van begeleiding en zorg. Zij werken volgens het competentiemodel, waardoor zij continu bijscholen en professioneel blijven. Hierdoor is er sprake van een efficiënte en effectieve begeleiding.

Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen, wordt er regelmatig geëvalueerd. Hierdoor worden verbeterpunten snel opgepakt en wordt er continu gewerkt aan verbetering. De organisatie is in het bezit van het ISO9001:2015 keurmerk en zal hiernaar blijven streven in de toekomst.

In samenwerking met de gemeente Zwolle en GGD, heeft UZOZ een heldere visie en doelstellingen waarmee zij de bewoners de best mogelijke zorg kunnen bieden. Dit, samen met de deskundige en gekwalificeerde begeleiders, maakt UZOZ een betrouwbare en professionele keuze voor begeleid wonen in Zwolle.

 Als u op zoek bent naar een veilige en comfortabele woonomgeving met professionele begeleiding, dan is begeleid wonen bij Zorgorganisatie UZOZ in Zwolle wellicht iets voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een rondleiding. Wij helpen u graag verder.

Afdrukken   E-mailadres

Kom in contact

  •  Telefoon: +31 085 077 8338
  •  Adres: Burgemeester Roelenweg 11
    8021 EV Zwolle
  • Email adres:  info@uzoz.nl

UZOZ

Waarom moeilijk doen als het samen kan.
Samen met je persoonlijke begeleider zoek je naar mogelijkheden en maak je afspraken over de hulp die je nodig hebt.

UZOZ is aangesloten bij het klachtenportaal zorg, hier kunnen klachten gemeld worden.

Copyright © 2023 - 2024. UZOZ All rights reserved.