• Tel:
  • 085 077 8338

Maandag - Vrijdag ( 9.00 - 17.00 )

Blijf op de hoogte

BLOG

Help de Zwartendijkruiters: Waarom Uw Donatie aan Aangepast Paardrijden Het Verschil Maakt

Help de Zwartendijkruiters: Waarom Uw Donatie aan Aangepast Paardrijden Het Verschil Maakt

 

De Inspirerende Groei van de Zwartendijkruiters

In de afgelopen twee jaar heeft de Zwartendijkruiters een opmerkelijke groei doorgemaakt – van slechts 34 naar 82 actieve ruiters. Deze groei is een getuigenis van de veerkracht en het harde werk van een gemeenschap die weigert op te geven, zelfs in de meest uitdagende tijden.

 

De Uitdaging van Duurzaamheid

Ondanks deze positieve vooruitgang, blijven financiële uitdagingen de stichting onder druk zetten. Met kosten die sneller stijgen dan we kunnen bijbenen, is de zoektocht naar nieuwe sponsors en donateurs niet slechts een optie, maar een noodzaak.

 

Wat is Aangepast Paardrijden?

Aangepast paardrijden is speciaal ontworpen voor diegenen voor wie regulier paardrijden niet haalbaar is. Het gaat verder dan de fysieke activiteit; het bevordert zelfvertrouwen, emotionele regulatie, en biedt een ongeëvenaarde bron van vreugde en acceptatie.

 

Uw Rol als Sponsor of Donateur

Bij UZOZ geloven we in het ondersteunen van initiatieven die de kracht hebben om levens te veranderen. Uw donatie kan ook helpen om:

  • De kosten voor ruiters laag te houden.
  • De continuĂŻteit van deze essentiĂ«le dienst te waarborgen.
  • De persoonlijke ontwikkeling van de ruiters te bevorderen.

 

Elke Bijdrage Maakt een Wereld van Verschil

Of u nu kiest om een eenmalige gift te doen of een langetermijnsponsoring aangaat, uw steun heeft een directe impact op de levens van de ruiters en hun families.

 

Hoe Kunt U Helpen?

U kunt uw bijdrage leveren door een donatie over te maken naar de Zwartendijkruiters op bankrekening NL56RABO 0301 7446 10. En na uw donatie, vergeet niet uw gegevens te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat zij hun dankbaarheid kunnen tonen. voor meer informatie kun u kijken op de website van de Zwartendijkruiters. www.zwartendijkruiters.nl/donateur-worden

Wij bij UZOZ, samen met de Zwartendijkruiters, danken u hartelijk voor uw genereuze steun. Laten we samen bouwen aan een wereld waar iedereen, ongeacht hun beperkingen, de kans krijgt om te genieten van de vrijheid en vreugde die paardrijden biedt.

UZOZ

UZOZ biedt professionele begeleiding aan jongeren en volwassenen die ondersteuning nodig hebben bij zelfstandig wonen en persoonlijke ontwikkeling. 

Recomended Posts

Search