• Tel:
  • 085 077 8338

Maandag - Vrijdag ( 9.00 - 17.00 )

Blijf op de hoogte

BLOG

hybride zorg wordt de nieuwe standaard E-health heeft een prominente plek gekregen in het Integraal Zorgakkoord (IZA). De focus ligt de komende jaren meer dan ooit op het verlenen van passende zorg, digitaal als het kan en fysiek als het moet. Toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid vormen hierbij de belangrijkste pijlers. Binnen de geestelijke gezondheidszorg is als doel gesteld om vanaf 2023 alle patiënten de mogelijkheid te bieden om digitaal zorg te ontvangen.

Real G&G is een bedrijf dat gericht is op het bieden van complete online bedrijfsoplossingen. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder websiteontwerp en -ontwikkeling, webhosting en domeinregistratie, zoekmachineoptimalisatie en softwareontwikkeling. Het doel van Real G&G is om ondernemers te helpen bij het opzetten en groeien van hun online bedrijf door hen te voorzien van betrouwbare en efficiënte technische oplossingen.

UZOZ

UZOZ biedt professionele begeleiding aan jongeren en volwassenen die ondersteuning nodig hebben bij zelfstandig wonen en persoonlijke ontwikkeling. 

Recomended Posts

Search